Veteran

Veteranatletik i Aarhus 1900

Velkommen til veteransiden :-)

 


Hvis du er fyldt 30 år, kan du deltage som veteran. Vi træner lige nu på et blandet hold fredag kl 15:30. Foruden det kan det anbefales at deltage i Felix træning når den tilbydes, samt at løbe med et af motionsholdene så den rette form opnås.

Vores træning er hyggelig og vi har et godt sammenhold, men vi er målrettede og fokuserede og deltager i mange konkurrencer hvor vi prøver at yde vores bedste.

Det overordnede mål fremadrettet er Veteran EM i Aarhus 2017 hvor vi skal stille et stærkt hold. Hvis du er min. 30 år eller ældre i starten af 2017 var det måske værd at overveje at tilmelde dig holdet. Alle dicipliner er i spil, så er du kaster, springer eller sprinter så kontakt os :-)

 

Tilmelding til veteranstævner koordineres af Rachid Zaatri, Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., mobil: 5338 1945

 

Læs meget mere om aktiviteter og veteranatletik generelt på Dansk Atletik Forbunds veteran-side klik her

 

Aarhus 1900 Atletik har udover en række meget aktive veteraner også en lang tradition for at arrangere store veteran-atletik begivenheder.

Seneste har klubben fået tildelt værtsskabet for Veteran EM i Kulturby-året 2017.

Mere info om Veteran EM 2017 - EVACS2017:

 

 

www.evacs2017.dk/ 

 

 

 

 

 

 

evacslogo2017

 

 

top