Aarhus 1900 vinder 23 mesterskaber ved Landsmesterskaberne

I weekenden afvikledes Landsmesterskaberne i atletik for børn og ungdom. Det foregik i Vejen - og for søndagens vedkommende i sjask-pjaskende regnvejr. Det forhindrede dog ikke klubbens børn og ungdommmere i at tage godt for sig af medaljerne: 23 landsmesterskaber, 15 sølvmedaljer og 13 bronzemedaljer blev den imponerende høst!

Weekendens vigtigste mesterskab var 20x200 m, hvor der konkurreres på tværs af aldersgrupper og køn, efter meget faste regler for holdsammensætning. Aarhus 1900 var overlegne, og vandt med 10 sekunder ned til nr. 2 - Sønderjylland - som ellers har vundet de sidste mange år. Det var ikke populært hos de sønderjyske trænere :)

DSC 0051

 

Ved Landsmesterskaberne konkurreres der både i individuelle discipliner, trekamp, stafetter og hold.

I trekampen blev det til en sejr til Mathilde Schou (P12), sølv til Sophie Bagger Bohn (P10), og bronze til søskendeparret Anna Mosby Nielsen (P13) og Jakob Nissen Nielsen (D11).

De 12-13 årige piger vandt holdkonkurrencen, mens det her blev til sølv til de 10-11 årige drenge og bronze til de 12-13 årige drenge.

Vi fik en lang række sejre og medaljer i alle de inviduelle øvelser. Her var især Mathilde Schou og Sophie Bagger Bohn flittige gæster på skamlen, og blev da også weekendens topscorere med hhv 6 og 5 medaljer i alt.

Mens lørdagen var stormende og halvkølig, var søndagen hamrende våd - og det satte sit præg på resulaterne. Alligevel blev det til stribevis af personlige rekorder, hvilket lover godt for de kommende stævner.

Næste weekend byder på Regionsfinalen, hvor Aarhus 1900 har 22 atleter udtaget til regionsholdet.

August og september er fulde af mesterskaber, og den kommende tid skal vi vise 1900-flaget ved DM for Ungdom, DM Hold for Ungdom, Landsdelsmesterskaber og Vestdanske Holdmesterskaber.

top