DM Ungdom - sidste tilmelding fredag den 15/8

Så nærmer tilmeldingen for DMU sig. I år skal vi til Østerbro Stadion i weekenden 29.-31. august. Udrejse bliver fredag den 29/8, formodentlig kl. 17 – præcist tidspunkt følger. Vi er hjemme igen sent søndag den 31/8.

Sidste tilmelding er på mail til mig senest fredag den 15. august, ved at udfylde vedhæftede skema med navn, årgang, øvelser, personlig rekord og årsbedste. Vi laver stafethold, så det skal I ikke tilmelde jer i. 

Til DMU er der kvalifikationsregler: I løb til og med 800 m kommer der 24 deltagere med, mens der i øvrige øvelser deltager 18. Ranglisterne kan ses her: http://statletik.dk/output/dmuu/DMUudekval2014.pdf?timer=1406916020 Erfaringen viser dog, at man sagtens kan få start selvom man ligger længere nede på listen. Vejledende tidsskema er vedhæftet, så I kan se hvordan øvelserne ligger i forhold til hinanden.

Det koster 500 kr. at deltage i weekenden. VI sørger for overnatning (på skole), morgenmad lør+søn, frokost lør+søn samt aftensmad lørdag. I skal selvmedbringe madpakke/penge til aftensmad fredag og søndag. Alle forventes at deltage hele weekenden. Sørger man selv for transport, overnatning og mad skal dette meddeles ved tilmelding, og ellers opkræves man de 500 kr. – også ved efterfølgende afbud til stævnet.

top