Medlemsinformation

VELKOMMEN I KLUBBEN!

Her til venstre ser du en række af de tilbud, Aarhus 1900 A/M giver dig som medlem.

Træning er jo nok dit primære formål med at være her, så placeringen af "Træning" er ikke udtryk for vores prioritering af tilbuddene, tværtimod, men det er blot ét af mange gode tilbud og ikke mindst en af fordelene ved at være medlem af en forening.

Så kig dig omkring, og læs om alle mulighederne!

Hvis du er helt ny i motionsafdelingen, skal du bare møde op til vores fællestræning (mandag og onsdag kl. 18.00 samt lørdag kl. 11.00 ved Marselisborghallen - se under fanen MOTION).

En instruktør vil hjælpe dig med at finde det hold, som passer til netop dine behov.

Er du nytilmeldt atletikudøver, kan du finde navne og telefonnumre under fanerne ATLETIK og UNGDOM.

God træning!