Oprettet: 29. oktober 2014

Team OL 1900 Atletik/Motion

Skrevet af Kim Bisgaard

Aarhus 1900 Atletik/Motion har mulighed for at være flot repræsenteret ved OL i Rio 2016.

Vi har fem atleter som har en klar målsætning mod OL og potentiale til at kvalificere sig. Derfor har vi søsat et projekt som kan hjælpe med at skabe bedst mulige betingelser for atleterne i deres stræben efter OL deltagelse. Teamet hedder ”Team OL  1900 Atletik/Motion”

Målet er at vi skal forbedre alle de forhold vi kan og bakke atleterne op. Dette vil vi udover vores egen indsats gøre i samarbejde med sponsorer og Dansk Atletik Forbund og Team Danmark.

Et af de vigtigste midler er at vi bliver synlige i mediebilledet, så der kan tiltrækkes sponsorer. Og det er mindst lige så vigtigt at opbakningen til atleterne holdes konstant på det høje niveau, det allerede har fra manges side, og selvfølgelig forsøge at øge det.

Vi er på Facebook https://www.facebook.com/TeamOL1900AM og vil meget gerne have ”likes” da det understøtter opbakningen og synliggør os sponsormæssigt.

Vi er i gang med at gøre os synlige og værdifulde i forhold til sponsorer. Vi har derfor lavet en aftale med Aarhus Stiftstidende om at lave en serie af artikler med forskellige temaer ud over det rent sportslige. Det vil gøre atleterne synlige frem mod OL og give et indblik i andre dele af et elitsportsliv og træning. Vi har videre planlagt at skabe mere synlighed ad andre kanaler inden længe.

Som vi der dyrker løb og atletik ved, så er atletik en fantastisk sport. Aarhus 1900 AM er en af landets stærkeste atletik og motions klubber med henblik på faglighed, sammenhold og arrangør af store løb. En stærk kendt elite vil gavne hele klubben og understøtte det store arbejde der lægges mange steder i klubben. Vi håber derfor at en afledt effekt af arbejdet med Team OL vil være, at det kan bidrage til flere medlemmer og deltagere i vores løbsarrangementer.

Team OL 1900 AM betår af:

Jess Draskau-Petersson, maraton

Sara Slott Petersen, 400 m. hæk

Janick Klausen, højdespring

Andreas Bueno, 1500 m.

Andreas Martinsen 400 m. hæk

Lars Nielsen: Chefttræner i Aarhus 1900 Atletik & Motion & EliteKraftcenter Vest.

Kim Bisgaard: Team OL manager Aarhus 1900 Atletik/Motion, bestyrelsesmedlem

Øvrige personlige trænere: Mikkel Larsen, Frank de Paoli og Noel Stoddart.