Oprettet: 22. april 2014

KLUBCHEF ANSAT

Skrevet af Leif-Henning Jensen

andersPRESSEMEDDELELSE APRIL 2014

Aarhus 1900 Atletik/Motion har netop ansat Anders G. Christensen som klubchef.

Anders G. Christensen vil være kendt af mange som politiker og tidligere borgmester i Østjylland. Anders G. Christensen har et omfattende kendskab til det lokale erhvervsliv i Østjylland, de kommunale forvaltninger og sagsgange, planlægning af sportsbegivenheder, organisering og ledelse samt ikke mindst foreningslivet generelt. Aarhus 1900 forventer gennem denne ansættelse at stå stærkt i den fortsatte konsolidering og udvikling af Aarhus 1900's atletik- og motionsaktiviteter.

Anders G. Christensen er en dynamisk og handlekraftig person, der magter hele spektret fra sponsorforhandlinger til at give en hånd med, når der skal stilles afspærring op til et motionsløb. Han har ikke mindst personlig erfaring med alle facetter af at arrangere lokale, nationale og internationale idrætsbegivenheder.

Aarhus 1900 A/M er vokset meget i medlemstal de seneste år, og tilgangen af både ungdomsmedlemmer i atletikafdelingen og løbere til motionsafdelingen har været markant. Samtidig er konkurrencen blevet skærpet på motionsløbsmarkedet, så der er kamp om både deltagere og sponsorer til events og dermed indtægterne til foreningsarbejdet.

Alt dette kræver stærke kræfter, som vi som forening med basis i frivillig arbejdskraft ikke finder, at vi længere kan klare uden en professionel tilgang. Derfor har vi valgt at satse på et effektivt og professionelt sekretariat med klubchef Anders G. Christensen og den ligeledes nyansatte Susanne Rohde Christensen som servicekoordinator. Susanne Rohde Christensen kommer hermed "hjem" til Jylland med kluberfaring fra Sparta i København og en solid kontoruddannelse i et stort forsikringsselskab.

Vi glæder os til at byde Anders velkommen hos Aarhus 1900 A/M på Observatoriestien den 1. maj og Susanne den 1. juni!

For yderligere information er du velkommen til at kontakte Aarhus 1900 A/M's formand Leif-Henning Jensen, mobil 2026 2247 eller Klubchef Anders G. Christensen mobil 2022 9806