Oprettet: 13. august 2015

Nyt nummer af "Siden Sidst"

Skrevet af Anders G. Christensen

Sidenssidstforside1
Det nye nummer af "Siden Sidst" er klar med en række spændende artikler om livet i Aarhus 1900 Atletik/Motion.

Der kan læses om EM guldvinderen Jonas Kløjgaard, OL i Bjerringbro, Kend din træner og mange andre artikler.

Du kan læse "Siden Sidst" her: "Siden Sidst"

Oprettet: 12. august 2015

Historien om klubben

Skrevet af Mikkel Larsen

Aarhus Stadsarkiv bringer i denne uge en artikel i serien "Ugens Aarhushistorie" om historiske højdepunkter i Aarhusiansk atletik med fokus på Aarhus 1900.

Læse artiklen her.

Oprettet: 10. august 2015

Fantastisk DM på Ceres Park

Skrevet af Anders G. Christensen

Løb

DM weekenden i atletik den 8. og 9. august på Ceres Park Aarhus Stadion blev på alle måder en fantastik atletik weekend. Solen strålede fra en skyfri himmel, atleterne præsterede flotte resultater og satte både personlige rekorder og stadion rekorder. Når der så lægges til, at stævnet også blev bakket godt op af publikum, så fås der ikke bedre rammer om et atletik DM.

I Aarhus 1900 Atletik/Motion glæder vi os over, at stævnet på fornemmeste vis markerede at atletikken hører hjemme på Ceres Park Aarhus Stadion.

Set fra Aarhus 1900 Atletik/Motions side så blev stævnet for vores atleter en rigtig god weekend med 8 guldmedaljer, 6 sølvmedaljer og 10 bronzemedaljer.

Vi glæder os i Aarhus 1900 Atletik/Motion til at byde velkommen igen til DM i atletik den 27. og 28. august 2016.

Læs mere om stævnet her.

Link til Jyllands Posten:Guldglans i Aarhus efter 14 år

Link til Stiften: VM-klar Slott vandt DM i egen hule

Oprettet: 08. august 2015

DM i atletik 2015 er i gang.

Skrevet af Anders G. Christensen

                                                                DM2015

I dag starter DM weekenden i atletik på Ceres Park Aarhus Stadion og et års forberedelse og planlægning kulminerer. Aarhus 1900 Atletik/Motion glæder sig til at byde atleter, tilskuer og presse velkommen til det der er det største DM i mange mange år.

Set i lyset af at dansk atletik aldrig har stået stærkere med de resultater nationalt og internationalt som mange af atleterne kommer til DM stævnet med, så venter der mange spændede finaler.

Der er fri entré til Ceres Park Aarhus Stadion.

Læs Aarhus Stiftstidendes artikel om DM stævnet her:Største atletik DM nogensinde

Oprettet: 20. juli 2015

EM guld til Jonas Kløjgård

Skrevet af Anders G. Christensen

Forventninger var der til 1900-springeren Jonas Kløjgård, men måske kunne det – om alt klappede – blive til en kloejgaard bronzemedalje. Nu blev til så til en sensationel guld i en konkurrence, hvor de to forhåndsfavoritter Nabokau (BLR) og Lysenko (RUS) skuffede og endte som hhv. nr. 10 og 5. Jonas sprang som en drøm og klarede 2.05 – 2.11 – 2.15 og 2.17 i første forsøg. Først på 2.19 kom der en nedrivning, men med 2.21 og 2.23 meter klaret i første forsøg satte Jonas tingene på plads. Nok kom også polakken overraskende over de 2.23 meter, men det skete med mange nedrivninger undervejs, og den danske sejr var aldrig rigtig truet til sidst. Tilmed var Kløjgårds to første forsøg på 2.25 meter rigtig gode.

”Det har været en drøm at vinde medalje. Bare et komme i finalen var stort, men vi vidste godt, at nogle favoritter altid vil floppe. Jeg holdt mit hoved koldt, og det var det, som gjorde det,” lyder det fra Jonas Kløjgård, der startede karrieren i Silkeborg AK77 som 10-årig og har forbedret sig hvert eneste år siden.

Skrevet af Jeppe Weinreich

Se her hvad Aarhus Stiftstidende skrev om bedriften: Historisk århusiansk guld ved junior-EM

 

Oprettet: 07. Maj 2015

Ny hjemmeside

Skrevet af Jesper Nothlev

Vi er ved at lave ny hjemmeside til Aarhus 1900 A/M. Allerede nu er medlemsadministrationen flyttet til den nye side. Læs om dette her.

Du finder den nye side på adressen http://1900am.memberlink.dk

Siden har 2 forsider - Den officielle forside, som henvender sig til alle eksterne interessenter, og Medlemsforsiden som henvender sig udelukkende til klubbens medlemmer. Det er denne side du møder når du logger på den nye side. Siden kan sættes til at huske dit login, så den altid åbner på Medlemsforsiden. Når man er logget på, får man adgang til Medlemsintra menuen, hvor det er planen at alle interne funktioner kan nås af medlemmerne.

Næste skridt er opbygning og ibrugtagning af holdsider. Holdsider er dedikerede sider til de enkelte hold/grupper, hvor de har mulighed for trænings og aktivitetskalender, egen opslagstavle og medlemsgalleri mm. For at få glæde af holdsiderne, skal du som medlem lave holdtilmelding. Menupunktet til Holdtilmelding finder du på Medlemsforsiden.

Den gamle side lever lidt endnu. Tilmelding til tilskudsløb og officialopgaver sker stadig på den gamle side et stykke tid endnu. Det er planen at disse funktioner oprettes på den nye side i løbet af efteråret.

Efter sommerferien vil vi flytte denn nye side over på adressen www.1900am.dk. Når dette er på plads, så er den nye side officielt taget i brug, og herefter indføres der mulighed for kortbetaling på siden. Det er planen at kontingentopkrævningen primo 2016 kommer til at ske via kortbetaling. Der kan oprettes korttræk, så kontingenten trækkes automatisk.

 

Oprettet: 06. Maj 2015

Idrætsmærket 2015

Skrevet af Jesper Nothlev

Så er det tid til ATLETIKPRØVEN

             Der bliver PRØVE og evt. træning på ÅRHUS STADION følgende dage                                 

Læs mere: Idrætsmærket 2015

top