Kast

TrineMulbjergKast i Aarhus 1900 Atletik

Aarhus 1900 Atletik har i flere perioder haft fantastiske kastere. I dag er det Knud Andersen, som koordinerer aktiviteterne i kastegruppen, hvor der tilbyde træning i hhv. en spydkastgruppe samt i en kugle/diskos/hammer-gruppe.

Klubbens største kasteprofil i øjeblikket er Trine Mulbjerg. I løbet af 2011 og 2012 har Trine forbedret den danske rekord i kuglestød på samlebånd, og hun er efterhånden i en helt anden klasse en nogen kvindlige danske kuglestødere nogensinde har været.

 

JBOAarhus 1900 og kuglestød

Som nævnt er det pt. Trine Mulbjerg, som er klubbens mest profilerede kuglestøder. Det er dog langt fra nogen tilfældighed at det netop er i kuglestød, at klubben markerer sig.

Igennem de seneste 15 år har klubben haft adskillige dygtige kuglestødere, hvor Joachim B Olsen selvfølgelig er det helt store navn i en klasse for sig selv. Med EM, VM og OL medaljer er Joachim et af aarhusiansk idræts aller største navne i nyere tid.

Udover Joachim, har navne som den tredobbelte PL guldvinder, Jackie Christiansen, også sat sit præg på det lokale kuglestødsmiljø. Ligeså har deltageren ved OL 2012, Kim Christensen, fået en god del af sin oplæring i Aarhus 1900.

top