Medlemshåndtering på ny hjemmeside

5. april 2015

Aarhus 1900 Atletik/Motion er på vej med en ny hjemmeside. Hjemmesiden er under opbygning, men allerede nu er medlemshåndteringen flyttet over på den nye side. Derfor skal indmeldelse, udmeldelélse og vedligehold af dine data ske på den nye side. Klik på nedenstående link for at melde dig ind i Aarhus 1900 A/M.

BLIV MEDLEM (Link til ny side hvor indmeldelse foregår)

Begge hjemmesider vil være kørende samtidig i en periode, indtil al information og funktionalitet er flyttet til ny side.

Den nuværende (gamle) side vil et par måneder endnu være siden man kommer ind på, når man vælger adressen www.1900am.dk. Skal du tilmeldes et tilskudsløb eller en officialopgave, så får du brug for at kunne logge på den gamle side med din gamle bruger, indtil denne funktionalitet bliver flyttet over på ny side.

Har du ikke et logon til den gamle side, kan du udfylde formularen vha. nedenstående link. Bemærk at det IKKE er en indmeldelse når registrering på den gamle side udfyldes. Man skal selvsagt være medlem for at registrere sig på den gamle side.

REGISTRER DIG PÅ GL. HJEMMESIDE (for at få adgang til tilskudsløb og officialopgaver)

Har du spørgsmål til ovenstående, så tøv ikke med at kontakte Webmaster Jesper Nothlev på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

 

top